Alhamdulillah CINTA Kami Masih Kekal Sampai Sekarang, Syukur YA ALLAH . =)

ni lah picture cyunk sixt...ce ..ce tgopp...cantik & cute kn????

jeng..jeng....sixt nk tnjuk sesuatu kat korang ni.... agak2 ape y sixt nk tunjukkn ye??? alaaa...xkn xtao lg..kat tajok kn dah bgthu 2..hihihihi.... jom lah kwn2 tgop pict cyunk sixt y cntik & cute ni....xde gatal2 ok korang...cuba lah bt cm 2 law nk kene baham ngn sixt..huhuu...cyunk sixt 2 nyawa sixt 2..hehe..sixt syg sngt2 kat dy taw....arap2 si Dia suka sixt bt ni....ok lah..kita jngn membuang masa lg... jom kita tgopp...:----
pict ni plak..cyunk sixt pling suka...meyorok ngn sixt katanye..hehehe
ni lah pict paling sixt suka..cntik kn..memang cntk pon cyunk sixt ni..hehee
haa~korang nk tao x..pipi ni lah sixt pling2 geram..cutee lerrrrr...geramm..hehee
sweet kn kwn2 snyuman cyunk sixt ni...hehee..snyuman nilah sixt selalu hepy..hehe
cute kn cyunk sixt ni..pluk bear 2..hehee

bt cm 2 malu ngn sixt agaknye 2...heheee



' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

7 ulasan:

  1. adoi abg nih.. mlu i tau.. hehehe ..!
    thanks dear... syg abg sgt2.. hehehe..
    thanks sangat..
    terharu btl.. muahhh! :))

    BalasPadam
  2. hehehehe....abg bt utok syg 2..law malu abg mnx maaf..hehee ..abg pon syg b sngt2...hehe..welcme2 syg...nape syg terharu 2????hehehe

    BalasPadam
  3. entah lerr.. abg sngaja nk suh ngs erk..?
    biar b ase terharu ?
    jahat tol..
    hehehe
    syg thanks syg..
    thanks coz sudi sayang b..
    walaupun b ni teramat lah "cantik" ,..
    hahahaha.. :DD
    saranghae sayang...
    abg dh hayati dan bce ke lirik lagu blog abg nih...
    b nak abg jadi camtu lh..
    selalu ade tuk b.. muahh !!

    BalasPadam
  4. xdelahh cyunk...abg bt ni nk sruh syg hepy2 n suka... jht lah ckit..hehehee....xpe2 syg..sama2 ditrima...heheehemstilah abg sudi..sbb syg kn abg cinta sngt2...b memang cntik pon...saranghamnida yunkk...abg xhayati mane lg...hehengah dgr lah ni..ehehe..ok2 syg..abg jnji akn jd cm 2...JNJI..mmuuahhH!!!!!!cinta b sngt2..

    BalasPadam
  5. alamak..time gayut smlm nihh..heehe

    BalasPadam

Tiny Finger Point Hand With Heart