Alhamdulillah CINTA Kami Masih Kekal Sampai Sekarang, Syukur YA ALLAH . =)

rindu dia... !~



hye kawan2.. !
eppy ke ?
saya ase rindu sangat ngan my love..
padahal baru beberapa jam xmsg or col dia... !
agak2 korang dia buat ape ye ?
dia igt tak kat sixt ni..
hye korang tau tak ..?
blog nie terjadi semuanya sebab kje dia...
dia nak saya ade blog jugak.. sama cam dia.. !
saya xkisah.. semuanya boleh asalkan jangan lebih2.. !
sebenarnya saya xpandai sangat blogger2 nih...
setakat tulis2 camni boleh lah..
tuh pun sikit jewp... !
yang lain semua baby saya yang buat.. !
xbagi buat pun tetap degil..
so ikut dia lah.. asal dia eppy.. !
dan saya turut eppy.. hehehe ! ! ! :)
syukur pada TUHAN coz temukan saya dengan wanita seperti dia.. !
walaupun tidak secantik wanita lain tapi dia punya keperibadian yang 
sangat saya suka... !
orang nya sangat sporting.. !
[ zulaikha aisya ] nama nya seindah gubahan kasih yang terjalin antara kami..
orang nya sederhana tinggi..
tapi saya suka wanita seperti tuh...
korang,,, saya rindu glerr kat dia nih.. !
bagi lah cadangan kat saya ,, !
| sayang ,, ! i miss u ,, cepatlah balik.. hukhukhuk :( |
tapi blik kemana erkk ?
huhuhu..
sewel tol lh.. huhuhu..
k lak korang.. nyte semua... :)
LIKE  jangan tak LIKE .. ! ! ! 


' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

13 ulasan:

  1. wow , so romantik . untng makwe awk . semoga bhgia yeww ^__^

    BalasPadam
  2. huhuhuhu.... untung ke sya ?? hihihihi :)

    BalasPadam
  3. a"ahh..untung2 sgt2...thnkz ye..doakn selalu ye azima gam ..(^____________^)

    BalasPadam
  4. yuhuuu.. !!! xperasan ke ? chakkk .. hihihi :)

    BalasPadam
  5. hehehe...maaf2 syg..masih xbrape phamm lg..kene bese kn diri ni yunk... sayang kamu <3

    BalasPadam
  6. hehehe...thnkz syg sbb memahami abg y mcm ni....

    BalasPadam
  7. b pn nk ucpkn thanks syg coz dpt tme b y serba kekurangan nih.. b syg abg... :)

    BalasPadam
  8. xpe syg..abg syg b...abg xkisah semua 2.. abg pon ade serba kekurangan...syg b selamanye..

    BalasPadam
  9. hehehe.. romantik lh.. hehehe..

    BalasPadam
  10. hehehee...syg plak swweeeeetttt...hehee

    BalasPadam
  11. hihihi... abg.. ! b cnta abg sgt2...

    BalasPadam
  12. hehee...abg pon sama syg..cinta syg sngt2..cita syg selamanya.....

    BalasPadam

Tiny Finger Point Hand With Heart